Voor wie

Hét event over design thinking en service design van Nederland

 

Wat kun je verwachten?

‘Design Thinking 1 Day’ is voor iedereen die zich bezighoudt met klanten, marketing, customer experience-management, klantstrategie, customer service en ontwikkelen van waardeproposities.  In één dag kun je veel specifieke kennis vergaren en in contact komen met vakgenoten. Wil jij de customer experience verbeteren? Ga je de service verbeteren? Een nieuwe klantinteractie vormgeven? Sta je voor de keuze nieuwe waardeproposities te ontwikkelen? Wil je nieuwe diensten ontwikkelen? Wil jij jouw aanwezigheid op digital en social kanalen anders gaan inzetten? Wil je echt leren outside-in als een designer te denken? Of wil jij weten wat de laatste technieken en methoden zijn op het gebied van design thinking?

Dit zijn enkele vragen waar je op ‘Design Thinking in 1 Day’ een antwoord op kunt krijgen. In een zorgvuldig samengesteld programma worden door verschillende organisaties en design thinking-experts branche-ervaringen en inzichten gedeeld en komen de laatste ontwikkelingen in dit jonge vakgebied aan bod.

 

Voor welke functies is het bedoeld?

Het programma is vooral opgesteld voor customer experience- en customer journey-managers, marketeers, marketingcommunicatiemanagers, chief customer officers (CCO’s), CRM-managers, brand-managers, channel-managers en customer service-managers.

Gratis digitale toolkit

Iedere deelnemer krijgt na afloop van het event een gratis toolkit waarmee je praktisch aan de slag kunt en jij je verder kunt verdiepen in de materie. De toolkit bevat:

  • Cases
  • Design thinking-whitepapers (PDF)
  • Design tools
  • Informatie over producten en diensten van de sponsoren van dit evenement